Sirjen puutarha

 Piha vei Sirjen oman sydämen.

Ensimmäinen perennapenkki perustettiin pihaan vuonna 2007, vuonna 2011 oli vuorossa pikkulampi ja 2016 pihalle perustettiin perhos- sekä yrttipenkki. Ihan tavanomainen multakasa rakentamisen jäljiltä on kohta maisemoitu! Nyt pihalle suunnitellaan lähialueelta jo ryhmämatkoja.

Pihamaalla on n 200 erilaista perennaa joiden lomassa kukoistaa joka kesä erilaisia kesäkukkaistutuksia. Pihasta voi hakea vinkkejä oman kodin pihamaalle ja meidän puutarhastamme löytyykin monenlaista maastoa - kivikkoa, aurinkoa, rinnettä, vesiaihetta...

Sirjen puutarhaan voi tulla tutustumaan ostosten lomassa tai tehdä pelkkä virkistysmatka ja nauttia samalla kahvion herkuista. Kahvimökki on avoinna toukukuun puolesta välistä heinäkuun puoleenvöliin asti päivittäin paitsi juhannuspäivänä. Tarjolla on tuoretta pullaa ja muita leivonnaisia. Kahvi ja munkki maksavat vain 4.00 €! Lue kahvimökistä lisää tästä.

Puutarhamme sijaitsee perinteikkään Hämeen Härkätien varrella. Lähellämme on myös muuta mukavaa nähtävää, kuten Inkalan Kartano, Härkätien Kynttilä, Kissankulman eläinpiha ja Puutarhuri Koskisen piha.

Tervetuloa kesäretkelle!

 

  

Katso tästä Sirjen kukkapihan koko kuvagalleria!